петак, 20. новембар 2015.

5 ZANIMLJIVIH POKLONA ZA NJU

Bilo da je reč o vašoj potencijalnoj devojci, regularnoj supruzi, drugoj ljubavnici. Sve one očekuju da im poklonite pažnju, nežnost i lepe reči. Ali nemojmo se zavaravati, jednako očekuju i da sa vremena na vreme mislite na nju i pronađete neki savršen poklon za nju.


Mi vam predlažemo sledeće:


           1. Buket cveća

Mnogi će reći da je ovo isuviše klasično i uobičajno, ali verujte, ovaj trend ne izlazi godinama iz mode upravo zato što je ne prevaziđen. Verujte, nijedna cura neće ostati ravnodušna ako se pojavite na njenim vratima sa prelepim buketom.




          2. Album za slike

U današnjem modernom svetu, nadaleko je poznato da ljudi vole da se slikaju, pogotovo devojke. Ukoliko joj poklonite album, sigurni smo da će ona biti oduševljena, kao što smo sigurni i da će imati dovoljno materijala za popunjavanje.


         3. Svoju majicu

Da, da, dobro ste pročitali. Šta je lepše od vaše majice, sa vašim parfemom koju će obući za spavanje. Bar su joj slatki snovi zagarantovani.


        4. Njenu omiljenu životinju

Ukoliko vaša draga voli životinje, onda će poklon u vidu slatke mace, neodoljivog psića, zeca, papagaja i slično, biti pravi pogodak. Svaki put kada je nahrani, pomazi, obiđe, misliće na vas.




       5. Karte

Ukoliko u vaš grad dolazi njena omiljena muzička grupa, emituje se njen omiljeni film, gostuje njen omiljeni klub, to je pravi trenutak da je obradujete kartama za taj događaj. Ukoliko niste obožavatelj istih, karte za njene drugarice će biti nešto čime ćete je oboriti s nogu.


Svakako, sitnice poput razglednica, šolja, nakita, omiljenog parfema, čokolade i slično, mogu poslužiti kao zamena.


Нема коментара:

Постави коментар